Spar penge på maden og få flere penge til dig selv

Går du og ønsker dig lidt flere penge mellem hænderne, men ikke helt ved hvor du skal finde pengene henne, så er der flere måder du kan få det på. Der er næsten altid steder man kan spare, det gælder bare om at finde det.

Start med at lav en oversigt over dine udgifter, og find ud af hvilke udgifter du har. F.eks er en god idé også at gemme alle kvitteringer fra supermarkedet, også sidst på måneden regner du sammen så du kan se hvor mange penge du har brugt. Dette sted plejer nemlig at være et sted hvor man kan spare en del.

Dette skyldes at man oftest laver mange impulskøb når man er ude at handle. Impulskøb er eksempelvis sådan noget som ting du ikke lige har brug for, dette kunne være en cola, slik, popcorn, eller et tilbud du falder over som du egentlig ikke mangler. Danskerne er generelt gode til at lave impulskøb når vi handler ind, hvorfor man oftest også bruger flere penge end hvad der er nødvendigt.

Føler du at du bruger for mange penge i supermarkedet, så kan vi f.eks anbefale at man i stedet får en måltidskasse leveret til døren. Nogle steder kan du faktisk få en måltidskasse for kun 99,- om ugen, også får du både sund og varieret mad leveret direkte til døren, og du sparer derimod en tur til supermarkedet, og du slipper for at finde ud af hvad du skal have til aftensmad.

Dette er en super nem måde at få god mad på, og samtidigt sparer du lidt penge på kontoen, som du så kan bruge anderledes.