SMS lån

Står og og mangler penge her og nu, og ikke har andre steder at låne penge, så kan et SMS lån være svaret for dig. Et SMS lån er et lån du foretager dig via din mobiltelefon, og lånet minder på mange måder om andre kviklån, mikrolån man kan tage.

Der er altid meget kort ventetid på SMS-lån, hvorfor det er benyttet ofte af folk der står og skal bruge penge med det samme.

Hvad er et sms lån

Et SMS lån er af den type lån hvor man låner et mindre beløb med en kort løbetid. Processen ved SMSlån er ofte meget hurtigere ift andre typer af lån, som f.eks kviklån.

Det foregår sådan at du skal følge de instrukser der er lagt til grundlag fra låneudbyderens website – Efter du har afsendt SMS’en afsted vil du indenfor kort tid have pengene tilgængelig på din konto.

En ting at være opmærksom på er at SMS lån tit og ofte heller ikke er de helt billigste, hvorfor du skal overveje meget grundigt om det er det lån du gerne vil optage. SMS lån’s ÅOP er som regel helt uhørt høje ift mange andre lån, og derfor kan det blive en dyr affære, hvis ikke du betaler pengene tilbage indenfor en kort periode.

Fordele ved et sms lån

På trods af et SMS lån kan gå hen og blive dyrt, er der nu også visse fordele.
Når du optager et SMS lån behøver du ikke at stille nogle former for sikkerhed eller dokumentation på egen økonomi, ligesom der heller ikke bliver sat spørgsmålstegn ift hvad du skal bruge pengene til.

Du får også pengene udbetalt meget kort tid efter du har ansøgt om et lån, hvor ventetiden er længere på andre kviklån. Vi anbefaler dog kun at du tager lånet hvis du står akut og mangler penge her og nu.

Mange steder er et SMS lån faktisk helt gratis – Dette betyder at hvis du eksempelvis gerne vil låne 1000,- kr, så skal du også kun betale 1000,­- kr tilbage, men kun hvis du betaler inden den aftalte tidsfrist.

Betaler du senere end hvad der er aftalt går det meget hurtigt hen og bliver dyrt for dig. Derfor skal du gøre op med dig selv hvor meget du vil låne, og hvor hurtigt du kan tilbagebetale lånet.

Vidst du at et SMS lån er et meget populært lån til folk der står og mangler penge her og nu? Kort efter du har ansøgt om et SMS lån har du pengene på din konto!

Kan alle få et sms lån?

Vi er tilbøjelige til at sige ja. Det er meget nemt at blive godkendt til sådanne et lån, dog kan der være visse krav for nogle låneudbydere der tilbyder SMS lån.

Et af kravene er at du skal være 18år myndig for at kunne optage et lån. Faktisk kan man ikke i Danmark få lov at optage nogle former for lån hvis du er under 18år.

Nogle udbydere har dog lidt striksere krav, og derfor kan du rende ind i at du minimum skal være 23år. Alt dette vil som regel fremgå tydeligt at den låneudbyder du vælger.

Det kan også være du bliver bedt om at dokumentere at du er i arbejde, eller du har en anden form for indkomst, grundet de skal være sikre på at pengene kommer tilbage igen.

Alle krav varierer dog rigtig meget, og derfor er det vigtigt at man undersøger grundigt hvilke krav og regler der er for de forskellige låneudbydere af SMS lån.

Hvor kan jeg få et sms lån

Hos penge-laan.dk har vi samlet en masse former for lån, iblandt dem findes der også SMS lån. Du kan sammenligne de forskellige typer af SMS lån nemt og hurtigt, og derved danne dig et overblik over hvilke SMS lån der kunne være relevante for dig.