Rentefrit kviklån

Et rentefrit kviklån er et lån hvor du ikke betaler renter, dermed ikke sagt at det er gratis at tage et rentefrit kviklån. Der er som regel altid omkostningsgebyrer, stiftelsesgebyrer og andre lign omkostninger når du skal tage et lån.

Her hos penge-laan.dk kan du finde de bedste rentefrit lån i Danmark. Benyt vores service, og søg dig frem til dit favoritlån, og ansøg om et rentefrit kviklån allerede idag. Indtast dit ønskede lånebeløb og ønskede løbetid i vores søgefunktion, og du vil få de mest favorable lånetilbud præsenteret.  

Filtrer lånetilbud

Kan jeg finde et rentefrit kviklån?

Mange af vores låneudbydere har mange fine vilkår i deres lånetilbud, og der er nogle der tilbyder helt gratis og rentefrie kviklån, uden omkostninger for dig. Disse lån er dog oftest favorable hvis du kan tilbagebetale lånet indenfor 30 dage. Blandt andet har VIVUS en favorabel kampagne hvor du kan låne 4000,- kr helt rentefrit, og omkostningsfrit. Dette lån er ret populært iblandt mange af vores brugere, da man låner 4000,- og kun tilbagebetaler 4000,- kr.

Andre rentefrie kviklån er der oftest nogle omkostninger i form af stiftelsesgebyr o.lign. De forskellige lånevilkår vil fremgå af det lånetilbud du ender med at få tilsendt af låneudbyderen.

Hvordan ansøger jeg om et rentefrit kviklån.

Du kan uden besvær ansøge og et rentefrit kviklån via vores service. Vi har et stort netværk at låneudbydere, hvor du kan sammenligne kviklån og renter, og finde frem til det billigste lån. Du kan også benytte filtreringen til at finde frem til det bedste lån.

  • Gennemgå listen af låneudbydere / Evt filtrer via søgefunktionen
  • Find det lån du synes matcher dig bedst.
  • Tryk på den grønne knap ”Ansøg” for at ansøge om lånet
  • Udfyld ansøgningsskema
  • Kort efter får du tilsendt et lånetilbud som du kan vælge at acceptere.

Hvilke krav er der ved et rentefrit kviklån

Ønsker du at finde et rentefrit kviklån kan der være visse krav du skal opfylde for at blive godkendt til et rentefrit kviklån.

Det kunne f.eks være:

  • Du skal kunne dokumentere din privatøkonomi
  • Du skal minimum være 18 år gammel
  • Du må ikke være registreret i RKI

Der er dog langt fra alle der har alle disse krav til når du skal have et rentefrit kviklån, og derfor er det selvfølgelig også vigtigt at du sætter dig ind i de forskellige låneudbyderes krav inden du ansøger om et lån online.

Gode råd til når du skal låne rentefrit.

Det kan være lidt af en jungle at finde frem til at bedste rentefrie kviklån. Derfor er det vigtigt at du sætter dig ordenligt ind i lånetilbuddet og låneudbyders krav når du har fundet frem til den, eller disse låneudbydere som du overvejer at ansøge om et lån hos. Husk altid at tjekke renten, ÅOP, samt om der er visse stiftelsesomkostninger eller andre lign omkostninger ved at optage et lån.

Ansøg ved flere låneudbydere, herved får du flere lånetilbud at sammenligne imellem, og husk altid at vær realistisk omkring hvor meget du vil låne, samt hvor hurtigt du kan afdrage lånet. Det ville være surt hvis ikke du kan overholde afdrag på lånet, og derved ende med at betale meget mere tilbage end du burde.