Pengelån online

Vi giver dig det bedste overblik over steder at finde det billigste pengelån online. Vi samarbejder med Danmarks største og mest anerkendte låneudbydere, så du nemt kan sammenligne og danne dig et overblik over de bedste pengelån online.

For at ansøge om et billigt pengelån online skal du benytte vores sammenligning af lån nedenfor. Her kan du hurtigt søge dig frem til det lån som matcher dine behov mest. Ansøg herefter nemt lånet ved at klikke på ”Ansøg”

1
Bank Norwegian - Populært lånGod bedømmelse af dette lån
Mdl. ydelse fra 1.242 til 1.814 kr. Fast individuel debitorrente fra 4,99% til 24,35%. ÅOP før skat fra 6,30% til 25,86%. Samlede kreditomkostninger fra 10.474 til 44.782 kr. Samlede tilbagebetaling fra 75.474 til 109.782 kr.
Ansøg
2
Modus Finans - Populært lånGod bedømmelse af dette lån
Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 40.000. ÅOP 13,47% - 30,70%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 54.829 - 75.071. Samlede kreditomkostninger kr. 14.829 - 35.071.
Ansøg
3
Nordic Lån - Populært lånGod bedømmelse af dette lån
Eksempel: 40.000 kr. over 5 år. Etb. omk. 3.200. Fast årlig debitorrente 8,73% - 26,08%. ÅOP 12,38% - 30,95%. Maks. ÅOP: 30,95%. Mdl. ydelse 885 - 1.228 kr. Kreditomkostninger 13.043 - 33.655 kr. Tilbagebetaling 53.043 - 73.655 kr.
Ansøg

Filtrer lånetilbud

Find det billigste pengelån og lån penge idag.

At ansøge om et pengelån online er oftest meget hurtigere end at ansøge om et lån i din egen bank. Du kan hurtigt bruge meget af din tid på at snakke med din bankrådgiver, komme til møder, svare på hvad du vil bruge pengene til og mere til. Alt i alt kan det være en besværlig og træls process at snakke og ansøge om et lån i banken. Leder du efter en hurtigere process til at låne penge, kan du optage et pengelån online igennem penge-laan.dk Her kan du nemt og hurtigt danne dig et overskueligt overblik over lånemuligheder i Danmark. Vi samarbejder kun med de mest anerkendte og låneudbydere i landet, hvorfor du kan føle dig i gode hænder når du skal låne penge online.

Igennem vores liste af låneudbydere kan du hurtigt se de forskellige låns rente, ÅOP, bedømmelse og meget andet. Leder du efter et specifikt beløb og løbetid, kan du også nemt søge dig frem til dig via vores søgefunktion.

Som du nok har bemærket er der mange muligheder for at låne penge online, og det er ikke altid helt nemt at finde rundt i. Du kan finde lån med lave renter, høje renter, og du kan endda også finde rentefrie lån. Derfor anbefaler vi dig også at du bruger den tid det tager for at finde frem til det bedste og billigste sted at ansøge om et pengelån.

Kig altid efter ÅOP og renter, og sammenlign de forskellige lånetyper op imod hinanden. Vi anbefaler også at du altid ansøger minimum 2-3 steder (Du binder dig ikke til et lån fordi du ansøger). Dette anbefales grundet du vil modtage forskellige lånetilbud tilpasset til netop dig fra de forskellige låneudbydere. Efter du har modtaget dine lånetilbud kan du som forbruger nemt sammenligne hvilket lån der matcher dig bedst.

Pengelån online, uden at stille sikkerhed

Vælger du dig for at ansøge om et online pengelån, skal du oftest ikke stille nogle former for sikkerhed, såsom sikkerhed i bil, hjem eller andre ting. Der kan dog være andre krav, såsom du ikke må være RKI registreret, eller minimum skal have en specifik alder. Det kan dog godt variere fra udbyder til udbyder, og alt efter lånets størrelse.

Pengelån trods RKI

Står du i RKI er det ikke en ideél situation hvis du er på jagt efter at låne penge online. Der findes låneudbydere som tilbyder dig at låne penge, på trods af du er RKI registreret, desværre er disse lån også oftest meget dyre.

Derfor er det bedst for dig at komme ud af RKI hurtigst muligt, selvom det kan være svært.

Vi vil gerne guide dig bedst muligt igennem dine muligheder, og hvordan du skal forholde dig til at låne penge når du står i RKI – Derfor anbefaler vi dig at læse vores guide: Hvordan kommer du ud af RKI

Det kan dog ikke pointeres nok at vi fraråder dig på det kraftigste at låne penge online hvis du er RKI registreret, og vi anbefaler dig at du fokuserer på at komme ud af RKI.