Om penge-laan.dk

www.penge-laan.dk giver dig muligheden for at sammenligne forskellige lån. Vores mål er vores brugere finder det nemt og overskueligt, så de kan finde det lån med den bedste rente/ÅOP der matcher deres behov. Det skal være nemt, hurtigt og overskueligt at at finde en lån online.

Det er 100% gratis at gøre sig brug af vores online sammenligningstjeneste af kviklån– og vi bestræber os altid på at have flest mulige lån som du kan sammenligne. Alle informationer omkring lån prøves altid så vidt muligt at være up-to-date, men vi anbefaler selvfølgelig også at du gør dine egne tanker og overvejelser når du skal optage et lån online.

Når du optager et lån igennem www.penge-laan.dk tjener vi et mindre beløb, grundet vores formidling til låneudbyderen.

Hvorfor bruge jeres sammenligningstjeneste?

  • Det er 100% gratis at bruge vores tjeneste, og det vil det altid være.
  • Ved at bruge penge-laan.dk får du et overskueligt overblik over de forskellige lånetilbud der finder på markedet, hvor du kan søge dig frem til hvilket lån der passer bedst til dig.
  • Vi ønsker at give dig mulighed for at finde det bedst muligt lån, uden skyhøje renter og omkostninger.
  • Du får let adgang til at ansøge ved samtlige låneudbydere.

Vi ønsker at give dig de bedst mulige sammenligningsmuligheder når det kommer til kviklån online, og skulle du have brug for yderligere hjælp eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på hej@penge-laan.dk eller kigge igennem vores artikler eller blog.

Mange tilfredse brugere

Den nye iPhone7 var lige blevet lanceret, og jeg måtte bare have den, men idet jeg ikke lige havde pengene på hånden, benyttede jeg penge-laan.dk

Kenneth fra København

Vores køleskab stod af i vores hus, og havde akut brug for et nyt – Efter kort tids søgning på nettet, fandt jeg frem til penge-laan.dk, hvor jeg endte med at ansøge om et kviklån.

Grete fra Aalborg

Jeg kom ned til en flækket forrude på min bil, og skulle have den erstattet – Jeg fandt frem til et lån på penge-laan.dk

Anders fra Århus