Mikrolån

Mikrolån, det kan du finde hos penge-laan.dk. Står du og skal bruge et mindre beløb, også kaldet et mikrolån, og skal bruge pengene ret hurtigt, så kan du benytte vores sammenligning af mikrolån nedenfor. Det giver dig et nemt og hurtigt overblik – Udfyld dine søgekriterier og find det mikrolån der passer bedst til dig.

Find et mikrolån idag

Når du gerne vil tage et mikrolån er det som regel i størrelsen op til 10.000,- kr – Derfor er det perfekt til dig som står og skal bruge et mindre beløb hurtigt. Et mikrolån er som nævnt mindre beløb med en mindre løbetid, typisk 1-2 måneder.

Har du f.eks ødelagt dit TV, brug for en ny cykel, er køleskabet eller fryseren stået af, så er et mikrolån vejen frem for dig. Det er rigtig nemt og hurtigt at ansøge om et mikrolån, og de fleste kan som regel optage et mikrolån online.

Kravene er som regel at du er over 18år, og ikke registreret i RKI som dårlig betaler. Der kan være visse udbydere der også kræver at du har dansk statsborgerskab, dansk telefonnummer, samt folkeadresse og bank i Danmark.

Vi har samlet en stor oversigt af mikrolån, så du kan sammenligne forskellige mikrolån op imod hinanden. Benyt søgefunktionen i toppen af siden til at filtrere og sammenlign mikrolån efter det beløb og løbetid du gerne ønsker.

Når du har fundet det lån du gerne vil ansøge klikker du på den grønne knappe ”Ansøg”.

Det kan være en god idé at ansøge flere steder, hvorefter du så kan beslutte dig for hvem du vil have et lån hos. Vi håber du benytter vores serve til at find et billigt lån online idag.

Lån uden at stille sikkerhed

Ved mikrolån behøver du som regel aldrig at skulle stille nogle former for sikkerhed, da mikrolån er beregnet til mindre beløb man ønsker at låne med et kortere løbetid end eksempelvis et kviklån.

Generelt er mikrolån er hurtige og nemme at optage. Her på penge.laan.dk giver vi dog et stort overblik og mulighed for at sammenligne mikrolån. Benyt vores service til at finde dit næste mikrolån.

Gratis mikrolån

Det er muligt at finde et gratis mikrolån. Hos Vivus kan du eksempelvis låne helt op til 4000,- kr helt gratis, så længe du afdrager de 4000,- kr indenfor 30 dage.

Dette er et rigtig godt mikrolån til hvis du f.eks står sidst på måneden uden penge, men har set noget du bare må eje. Så låner du f.eks 4000,-, også når du får løn, tilbagebetaler du de 4000,-, helt uden omkostninger.

Dette giver en vis fleksibilitet hvis du står og skal have et gratis mikrolån hurtigt idag.

Kan jeg få et mikrolån?

De fleste kan idag godt få et mikrolån. De fleste låneudbydere har ikke mange krav til personer der ønsker at låne penge.

Der er dog et par krav som du skal leve op til hvis du skal have et mikrolån, såsom at du minimum skal være 18år gammel, og ikke på være registreret i RKI som dårlig betaler.

Kan du opfylde disse krav, er det som regel nok til at ansøge om et billigt mikrolån.

Sammenlign mikrolån:

Du kan nemt og hurtigt sammenligne mikrolån her på siden. Vi samarbejder med nogle af DK’s største og mest pålidelige låneudbydere, og vi har samlet deres lånetilbud i en stor oversigt, så du nemt kan sammenligne lån uden besvær.

Benyt vores søgefunktion, og filtrer i listen af låneudbydere, og find frem til det billigste lån der passer dig bedst.