Lån penge trods RKI

Er du kommet i RKI af en eller anden årsag, så kan det blive rigtig svært at låne penge. Her på penge-laan.dk vil vi gerne give dig bedst mulig vejledning i hvordan du skal begå dig når du er registreret i RKI.

De fleste som der er registreret i RKI er almindelige borgere, som desværre er havnet i den uheldige situation. Det kan der være mange forskellige årsager til, og det bedste vil være at få betalt den gæld af man har udenstående så man kan komme ud af RKI.

Der er mange banker i Danmark som ikke vil låne penge til folk der er registreret i RKI, da de som regel er uforstående overfor den situation man er havnet i, og derfor søger rigtig mange andre veje, og prøver at låne penge online, trods RKI.

Selvom du er registreret i RKI, så kan der være nogle låneudbydere som gerne vil give dig et lån, desværre er renter, ÅOP og gebyrer som regelt meget høje, hvorfor det også er anbefalet at du allerførst betaler den gæld af som du står i RKI for. Skulle du nu alligevel gerne ville låne penge, trods RKI, så kan det som nævnt være muligt.

Hos penge-laan.dk kan du nemt sammenligne lånemuligheder, som giver dig et godt overblik over hvilke låneudbydere der er, samt renter og ÅOP.

Er du i tvivl om, om du er registreret i RKI, er du det formentligt ikke. Organisationen Experian, som står for RKI, sender et brev ud til dig hvis du er blevet indberettet, så du får det at vide, hvis det sker. Du kan også sagtens selv tjekke det online. Mere information kan du finde på deres hjemmeside lige her.