Lån penge til ny iPhone

Står du og mangler penge her og nu til en ny iPhone eller iPad, så kan et mikrolån være det rette for dig, da det giver dig en kortvarig likviditet og fleksibilitet.

Det er dog essentielt at du kan betale beløbet tilbage indenfor 1-2 måneder, for ikke at ende ud i høje renter og skulle betale for meget tilbage.

Hos penge-laan.dk har vi mange forskellige låneudbydere der tilbyder Mikrolån – Du kan nemt få et hurtigt overblik og sammenligne vores låneudbyders tilbud til dig ved at søge dig frem til hvor mange penge du har brug for.

Vivus tilbyder et meget attraktivt lånetilbud hvis du kan betale beløbet tilbage indenfor 30 dage. Hos Vivus kan du låne 4000,- kr helt gratis, altså uden omkostninger, gebyrer eller renter.

Dette betyder så at hvis du kan betale de 4000,- tilbage indenfor de 30 dage, så koster det dig ingenting. Du betaler de 4000,- tilbage du har lånt, altså uden nogle omkostninger for dig.

Dette lån er meget populært iblandt folk der står og skal bruge penge her og nu, til f.eks en ny iPhone eller iPad.

Det er som regel meget nemt at blive godkendt til denne type lån, og efter din godkendelse har du som regel pengene på din konto få timer efter så du kan købe din nye iPhone eller iPad

Står du og mangler et mindre beløb anbefaler vi derfor Vivus som en lånemulighed.

Se også vores andre låneudbyderes lånetilbud, og sammenlign de lånetilbud du finder interessant – På den måde sikrer du dig det bedste og billigste lån til når du skal ud og købe en ny iPhone.

Klik her for at sammenligne mikrolån.