1
VIVUS - Populært lånGod bedømmelse af dette lån
Lån op til 4000,- kr gratis - Løbetid 30 dage
Ansøg
2
Kvikautomaten- Populært lånGod bedømmelse af dette lån
Lån op til 6000,- kr gratis - Løbetid 30 dage
Ansøg
3
1473331391God bedømmelse af dette lån
Lån op til 6000,- kr rentefrit i 30 dage
Ansøg

Lån penge første gang gratis

Står du og mange et mindre beløb for et kortere periode, så kan du låne penge gratis i op til 30 dage hos flere af vores låneudbydere. Når du låner første gang, kan du låne op til 4000,- kr helt gratis så længe du tilbagebetaler beløbet indenfor 30 dage. Du betaler ingen renter eller større omkostninger for lånet, og du betaler kun det beløb tilbage som har lånt.

Hos VIVUS og Kvikautomaten kan du låne låne penge første gang gratis, og du kan finde lånene igennem os så du kan benytte dig af dette tilbud.

Som nævnt, så er første gang helt gratis at låne pengene hos disse låneudbydere. Du kan altså ikke benytte dig af tilbuddet flere gange. Det giver dig en fleksibilitet hvis det er du står og mangler penge lige nu og her til noget du bare må eje, men lige mangler det sidste. Du skal bare være sikker på at du kan betale pengene tilbage indenfor 30 dage, for ellers kommer der høje renter og gebyrer på, hvilket ikke er ideélt, da du så kommer til at betale en del mere tilbage end hvad du lånte i første omgang.

Det tager kun 5-10 minutter at låne penge gratis.

Når du skal ansøge om et gratis lån er ansøgningsprocessen meget hurtig og let, og det tager kun 5-10 minutter at låne penge gratis. Ansøgningsprocessen foregår ved at du gør følgende:

  • Klik på ”Ansøg lån” her på siden hos enten VIVUS eller Kvikautomaten
  • Du bliver ført over til låneudbyderen hvor du vælger det beløb du ønsker at låne
  • Du udfylder låneansøgningen som tager dig et par minutter og trykker på ”send”
  • Afvent herefter godkendelse, det tager som regel ikke lang tid.
  • Når du er blevet godkendt kan du underskrive lånet med dit NemID
  • Kort efter vil du modtage pengene.

Alt i alt en meget hurtig process for at låne penge gratis.

Er gratis lån en god idé

Vi vil stærkt anbefale dig at tage et gratis lån hvis du mangler et mindre beløb her og nu. Det er meget fleksibelt, og du betaler kun det tilbage som du har lånt for. Det er et meget favorabelt lån hvis man står og mangler et mindre beløb. Det er dog vigtigt at påpege at du altid sætter dig grundigt ind i lånets betingelser så du ikke får nogle slemme overraskelser hvis nu du ikke kan tilbagebetale lånet til tiden.

Hvor meget kan jeg låne med et gratis lån.

Vi samarbejder med flere forskellige låneudbydere hvor du kan låne penge gratis, fælles for alle låneudbydere med et gratis lån er at det er mindre beløb som du kan låne.

Nedenstående kan du få et lille overblik over hvor meget du kan låne med et gratis lån.

  • Vivus: Hos Vivus kan du låne gratis første gang. Her kan du låne op til 4000,- kr, som skal tilbagebetales indenfor 30 dage.
  • Kvikautomaten: Hos kvikautomaten kan du låne gratis første gang. Her kan du låne op til 3000,- kr. Lånet skal tilbagebetales indenfor 30 dage.
  • Leasy Minilån: Her kan du låne op til 10.000 rentefrit i op til 60 dage. Har du ikke tilbagebetalt lånet indenfor de 60 dage, begynder der at komme renter på lånet.

Det er vigtigt at du er afklaret med dig selv om hvor meget du ønsker at låne. Det kan være farligt at låne til mere end du reélt har behov for, for kan du ikke tilbagebetale pengene går det hen og bliver dyrt for dig.