Lån hurtigt og nemt

Mangler du penge nu og her og derfor skal have et lån hurtigt, så kan du helt gratis bruge vores sammenligningstjeneste til at finde det bedste og billigste lån, nemt og hurtigt.

Vi kan tilbyde dig lånemuligheder fra over 25 låneudbydere – Det tager ikke mere end 2 minutter at ansøge om et lån via penge-laan.dk.

Der kan være mange grunde til at man står og mangler penge her og nu – Det kan være du har set et godt tilbud, mangler en ny telefon, bærbar, vaskemaskine eller noget andet, også du ønsker at tage et hurtigt og nemt lån. Vi eller vores låneudbydere stiller ikke spørgsmålstegn til hvad du skal bruge pengene til, det er du selv herre over.

Hos penge-laan.dk kan du låne alt imellem 1000 – 400.000 kr – Det er alt efter hvad du har behov. Husk dog aldrig at låne mere end hvad du kan betale tilbage, og vær sikker på at du kan overholde afdrag på det lån du ønsker at optage. Så undgår du at komme ud i at skulle betale dumme ekstra renter mm.

Hos VIVUS kan du låne helt op til 4000,- kr helt gratis, og uden at stille sikkerhed. Det eneste krav er at du kan betale pengene tilbage inden 30 dage

Det eneste du skal forholde dig til er at udfylde en låneansøgning, have NemID klar, så er du godt på vej til at få taget en lån til hvad du går og drømmer om.

Bemærk dog der kan være visse krav fra låneudbyderen

  • Du skal minimum være 18 år gammel for at optage et lån
  • Du skal have NemID
  • Du må ikke være registreret i RKI

Efter din låneansøgning er blevet godkendt, skal du acceptere deres tilbud, og kort går pengene ind på din konto. Du kan som regel godkende og accepterer deres tilbud via dit NemID.