Lån til depositum til boligen

At flytte til ny lejebolig er aldrig helt billigt. Man skal som regel betale et depositum der kan lyde på 3 måneders husleje, samlet.

De fleste mennesker skal også ud og købe nye møbler, dekoration til væggene, køkkenting og meget andet. Alt i alt, ikke helt billigt.

Et depositum kan hurtigt løbe op over 10.000 – 20.000,- kr, og det er langt fra alle der har den slags penge stående på kontoen, og derfor kan det være gavnligt for dig at tage et lån til depositum.

Skal du optage et lån, skal du overveje og undersøge de forskellige lånemuligheder der er, uanset om du skal låne i banken eller eksempelvis igennem vores sammenligning af lånemuligheder.

Et lån til depositum variere i størrelse ift renter, ÅOP osv, og er det en god idé at sammenligne diverse lån før man endeligt beslutter sig for hvilket lån man vælger at optage.

Jeg har brug for et lån!

Har du brug for et lån til at betale et depositum til din kommende bolig, så har du flere muligheder.

Hos penge-laan.dk har vi samlet en nem og overskueligt oversigt hvor du kan sammenligne forskellige låne-typer uden besvær. Du kan hurtigt filtrere og søge dig frem til det lån du gerne vil have ved at udfylde lånebeløb, og evt ønsket løbetid.

Det er anbefalet at du søger flere steder, grundet ventetid, samt er der også en mindre godkendelsesprocess når du skal låne penge. Ansøger du eksempelvis 3 forskellige steder, kan du sammenligne de forskellige lånetilbud du modtager, og derefter beslutte dig for hvilket lån du ønsker at acceptere.

Du har altså derfor ikke bundet dig til noget fordi du ansøger om et lån. Du binder dig først til et lån ved din endelig accept af lånetilbuddet.

At ansøge om et lån online, kontra banken, til depositum går som regel væsentlig hurtigere, hvorfor det kan være en god idé at låne penge online til den kommende bolig.

Vidste du at ventetiden til at få penge imellem hænderne er markant lavere, end når du skal have et lån i banken? Samtidigt er der ingen der stiller spørgsmål til hvad du skal bruge pengene til! 

Vær opmærksom

Har du valgt og ansøgt hos forskellige låneudbydere om et lån, er det vigtigt at du er opmærksom på et par ting.

  • Husk at sammenlign ÅOP på de forskellige lånetilbud.
  • Husk at sammenlign renter, samt om det er fast eller variabel rente.
  • Hvad er den månedlige ydelse du skal betale, og hvornår er lånet betalt tilbage.
  • Husk at læse alt med småt.

Vi håber du finder det rette lån, og ønsker dig alt held og lykke med din kommende bolig.