Lån 4000,- kr. gratis

Er din computer gået i stykker, måske du mangler en ny telefon, vaskemaskine eller noget helt andet, men står og mangler et mindre beløb til at købe for, så findes der en helt gratis løsning til dig.

Hos penge-laan.dk samarbejder vi med flere låneudbydere, heriblandt Vivus. Hos Vivus kan du låne helt op til 4000,- kr helt gratis, så længe du kan tilbagebetale pengene indenfor 30 dage.

Låner du 4000,- kr, skal du altså også kun tilbagebetale 4000,- kr. Der er ingen skjulte renter eller gebyrer. For 4000,- kr kan du f.eks få råd til at købe en ny bærbar, udskifte køleskabet, vaskemaskinen osv.

Hvordan låner du 4000,- gratis?

Det foregår på den måde at du herfra penge-laan.dk klikker dig videre til Vivus. Her vil du blive ført videre ansøgningsskema som du skal udfylde – Det skulle ikke tage mere end 5 minutter.

Vivus modtager herefter din låneansøgning som de normalt behandler meget hurtigt, og vælger de at låne dig pengene vil du have dem på din konto kort tid efter.

Vidste du: Hos Pengelån samarbejder vi med over 25 låneudbydere. Dette giver dig muligheden for nemt at sammenligne forskellige og og finde det bedste og billigste lån der passer til dig.

Lån 4000,- uden at stille sikkerhed:

Hos Vivus behøver du ikke at stille sikkerhed når det du gerne vil ansøge om et lån på 4000,- kr. Dette betyder at du ikke behøver at stille bil, hjem eller andre genstande som sikkerhed for at de får deres penge tilbage.

Det er dog værd at nævne at det er kun er gratis at låne 4000,- så længe du kan betale pengene tilbage indenfor 30 dage. Går du over de 30 dage vil der ryge ekstra omkostninger på lånet, og du vil skulle betale mere end 4000,- kr tilbage.

Der findes også andre låneudbydere som kan tilbyde dig at låne 4000,- kr, disse er dog ikke gratis ligesom Vivus. Lige pt er Vivus de eneste der tilbyder dig at låne penge gratis.

  • Vivus – 0% ÅOP – Betal 0,- i renter
    Du skal tilbagebetale i alt: 4000,- kr.
  • Gokredit – 866,81% ÅOP – Betal 820,- i renter
    Du skal tilbagebetale i alt: 4820,- kr.
  • Ferratum – 656,90% ÅOP – Betal 825 DKK i renter
    Du skal tilbagebetale i alt: 4825,- kr

Vivus giver dig altså muligheden for at afprøve deres lån for at se om deres hurtigt-lån kunne være noget for dig, hvilket også må siges at være god service.

Det skal lige pointeres at det kun 1. gang du låner det er komplet rentefrit og gratis. Ansøger du om endnu et lån på 4000,- skal du altså betale renter og ÅOP herefter.

Ønsker du at låne 4000,- kvit og frit kan du ansøge her: