Hvad er et online lån?

Et online lån er et begreb som dækker over mange. Det som kendetegner et online lån, er at du nemt kan gå på internettet og finde et online lån – Altså er det et lån du ansøger om på internettet, hvad end det er fra mobilen, tablets eller bærbar.

En online lån er også en betragteligt hurtige måde at låne penge på, end når du eksempelvis skal optage et lån i banken.

Som regel foregår det ved at du finder det lån du gerne vil ansøge om, udfylder en låneansøgning, og herefter vil du kort efter modtage et lånetilbud som du kan acceptere, såfremt du bliver godkendt til at låne pengene online hos den låneudbyder som du har søgt ved.

Et online lån adskiller sig også fra banklån ift du ikke behøver at mødes med en bankrådgiver eller at stå til ansvar og forklare hvad du skal bruge pengene til – Ved et online lån bestemmer du nemlig selv hvad du vil bruge pengene til, uden der er nogle der stiller dig spørgsmål.

Til tider kan man også finde et online lån til lavere rente, end hvad du ville få i banken på et forbrugslån. F.eks så ligger et forbrugslåns rente ved Nordea på omkring 9.25%.

Hos mange af vores låneudbydere kan du få en lavere rente end dette, hvorfor det også kan være klogt at tage et online lån. Det er dog op til dig selv som forbruger at sammenligne et online lån, kontra det lån du kan få i banken.

Mange fordele ved et online lån

Grundet den store konkurrence på markedet, og flere vælger at låne penge online, giver det dig som forbruger visse fordele – Vi har opremset lidt af de gode grunde her:

  • Det går hurtigt! – Når du skal finde et lån online, kan du f.eks benytte vores service – Her tager det dig alt fra 2-5 minutter at finde det lån du ønsker – Efter du har sendt din låneansøgning afsted får du svar kort efter, og pengene på din konto indenfor få timer.
  • Det er populært! – Flere og flere danskere vælger at tage et lån online. Det går hurtigere end når du skal låne i banken, og du kan være heldig at finde et lån til lav rente og ÅOP.
  • Nemt og bekvemt! Du kan ansøge om et lån online så længe du har adgang til Internettet. Du kan sidde hjemme i rolige omgivelser og finde et billig online lån.
  • Ingen sikkerhed! Hos de fleste låneudbydere kan du låne penge online, uden at skulle stille nogle former for sikkerhed.
  • Det er dine penge! Ingen stiller spørgsmål til hvad du skal bruge pengene til, og du skal ikke til nogle møder hvor du skal svare på hvad du skal bruge pengene til. Alt i alt, det er dine penge, og du bestemmer selv hvad du vil bruge dem på.
  • Nemt at blive godkendt! Det er ret let at blive godkendt til et online lån, end f.eks når du skal låne i banken. Vær dog bare altid opmærksom på at pengene skal betales tilbage, så lad vær med at sætte dig for dyrt.