Gode råd når du skal låne penge

Overvejer du at låne penge online, så er det lidt du skal være opmærksom på. Det kan sagtens lade sig gøre at finde et billigt kviklån og låne penge nemt, hurtigt og billigt. Vi prøver at guide dig igennem og komme med gode råd ved at låne penge online. Tænker du dig ikke om, kan det ende med en dårlig økonomi.

Når du skal låne penge, skal du altid tænke dig godt om, og der er altid nogle ting du bør overveje grundigt, inden du vælger at optage et lån online.

Vær altid afklaret omkring hvor mange penge du ønsker at låne, og vær realistisk ift. hvor meget du mener, og hvor hurtigt du kan tilbagebetale beløbet, for uanset, så skal pengene tilbagebetales. Sørg altid for at undersøge sammenlign kviklån. Det kan du gøre ved at sammenligne renter, ÅOP, gebyrer og omkostninger ift at låne pengene. Det er altid en god idé at ansøge hos flere låneudbydere, da du bedre kan forhandle dig frem til en god rente som kan være med til at gøre dit ønskede lån billigere.

Lån penge, hvilket beløb?

Som nævnt, så er det en god idé at være afklaret og realistisk ift hvor mange penge du skal låne.

Hvor meget har du reelt brug for at låne? Kan du overholde den månedlige ydelse ift det beløb du ønsker at låne? Er løbetiden på lånet realistisk? Hvad med renten og ÅOP, hvad kan du forhandle dig frem til?

Alle disse spørgsmål er relevante når du skal låne penge online og også ift hvor meget du skal låne. (Læs vores låneguide hvis du er i tvivl om hvad renter og ÅOP er)

Har jeg andre muligheder end at låne penge?

Overvejer du andre muligheder end at låne penge online, for at få flere penge mellem hænderne? Det er bestemt også en mulighed. Mangler du penge, kan du overveje at gøre følgende:

 • Job:
  Har du ikke et job, er det en god idé at finde et hvis du ønsker flere penge mellem hænderne. Har du allerede et job, kan det overvejes at supplere med et ekstraarbejde, for at få mere frirum i økonomien.
 • Udgifter:
  Lav en oversigt over alle dine udgifter, dette giver dig et overblik over din økonomi. Overvej om der er nogle udgifter der kan skæres fra.
 • Opsparing:
  En god og optimal måde at komme til penge på, er at lægge penge til side hver måned, og derved oprette en opsparing.
 • Spontane udgifter:
  Når du er nede at handle, så køb stort ind, og undgå spontane køb, såsom Cola, Chips, Slik osv. Køb ind 1 gang om ugen, og planlæg hvad du skal købe ind.