Få et gratis lånebevis

Står du og gerne vil have drømmer at at få råd til et nyt køkken, nyt tøj, måske en ny computer eller lign, og mangler et lånebevis er dette nu muligt med D:E:R Privat Finans.

Dette betyder at D:E:R kan give dig helt gratis et lånebevis til et kviklån hos dem. Lånebeviset gælder i op til 30 dage, når du indenfor de 30 dage ikke få at få brugt dit lånebevis, er det selvfølgelig helt gratis at ansøge om et nyt lånebevis.

Som markedet er pt, findes der ikke andre låneudbydere som udsteder lånebeviser, og har du et, er du næsten garanteret at du kan få et lån og dermed låne til hvad du går og du drømmer om.

Vidste du at man hos D:E:R Privat Finans kan få et gratis lånebevis op til 100.000,- kr – Lånebeviset har en gyldighed af 30 dage – Du kan ansøge allerede idag, nemt og hurtigt. 

Hvad er et lånebevis?

Et lånebevis er ligesom en slags forhåndsgodkendelse til hvad du kan låne for. Dette betyder at hvis du eksempelvis ved at du skal have et nyt køkken eller lign og du har et lånebevis, ved du altså allerede på forhånd hvor meget du kan låne for.

Det giver også en indikation af hvilket prisleje at køkken du kan tillade dig at lede efter – Alt i alt kan man sige det giver dig en slags sikkerhed for at du kan låne til det du gerne vil have.

Hos D:E:R Privat Finans er det helt gratis at ansøge og få et lånebevis. Du ansøger om et lånebevis hos D:E:R – Det kan du gøre ved at klikke her. Du udfylder ansøgningsskemaet og sender det afsted til D:E:R.

Herefter vil der blive foretaget en hurtig kreditvurdering af hvor meget de kan låne dig – Efter de har godkendt dig til at låne, modtager du et gratis lånebevis med en gyldighed i 30 dage.

Krav til at få et gratis lånebevis

Inden du ansøger om et lånebevis skal du opfølge følgende krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI som dårlig betaler
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have et dansk telefonnummer
  • Et CPR-nr er krævet
  • Du skal minimum være 20 år gammel