Billån

Står du og skal have ny eller brugt bil, og mangler at finde et billigt billån, så kan du nemt få et overblik hos os ved at sammenligne forskellige lån fra vores låneudbydere, på den måde kan du nemt og hurtigt finde det lån der passer bedst til dine behov.

F.eks kan vi nævne at Santander er en meget populært lån til folk der leder efter et billigt billån.

Lån penge til en ny bil

At skal ud og købe en ny bil er en stor beslutning, som også kræver mange overvejelser. De fleste mennesker står dog ikke lige og har 200 – 400.000,- kr. på hånden, og derfor tager folk oftest et billån når der skal købes en ny bil.

Et billån er væsenligt billigere end et rent forbrugslån, da en bil er et aktiv som der kan optages pant og sikkerhed i. Derfor kan du få en billigere rente på et lån til bilen, kontra et forbrugslån.

De fleste låneudbydere kræver at du minimum selv kan ligge 20% af udbetalingen af den bil du ønsker at købe. Der er dog også andre låneudbydere som gerne vil finansiere dit lån til en bil 100%, dog er det så som regel til en højere rente, end hvis du selv kan ligge udbetalingen til en ny bil.

Når du skal tage et billån kan det være en god idé at gå udenom din egen bank, da visse låneudbydere kan tilbyde dig billigere rente på et billån end din egen bank kan give dig. F.eks så kan du nogle steder som Santander Consumer Bank få et billån til en meget billig rente.

Find det bedste billån

Når du skal ud og låne penge til en ny bil, så er det en god idé at indhente tilbud flere steder fra. Dette kan være fra din bank, herfra vores låneudbydere, eller bilforhandleren.

De fleste låneudbydere er villige til at snakke og forhandle med dig, så ved at tage en snak med dem, kan du forhandle dig frem til et godt billån, med lave renter og ÅOP. Når du skal forhandle, så ha’ dine argumenter i orden, samt at du kan dokumentere at du har en sund økonomi.

Kan de se at du har en sund økonomi, er de også tilbøjelig til at give dig en lavere rente. Kan du ligge til 20% af bilens pris kan du endda forhandle dig frem til en endnu bedre rente end hvis du skulle låne det fulde beløb.

Vidste du: Santander er et af de mest populære steder at optage et billån. Her kan du ofte finde et  attraktivt billån til lavere rente end hvad du kan finde i din bank. Kontakt dem idag og få et tilbud på et billigt billån