Bank Norwegian – Lån op til 400.000 til lav rente fra kun 4.99%

5.000 - 400.000

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

5.22 - 39.72 %

ÅOP

4.99 %

Minimum rente
Meget god bedømmelse

Bank Norwegian

Se flere lånemuligheder her

Bank Norwegian er en af de større danske aktører på det danske lånemarkedet, som nu tilbyder et nyt favorabelt lån hvor du kan låne mellem 5000 – 400.000,- kr.

Selskabet har idag omkring 500.000 delt på landene i Skandinavien, og de er nu også kommet til det danske marked. Selskabet tilbyder lån til private, hvor de blandt andet også tilbyder dig samlelån så du kan samle alle dine lån, og minimere renter på dine lån hvis du samler det hos dem.

Bank Norwegian tilbyder et nyt lån til det danske marked som er meget attraktivt og favorabelt, og du kan her låne op til 400.000,- kr til en rente fra 4.99%. Dette er en yderst attraktiv rente for mange, da mange almindelige bankers forbrugslån har en rente på omkring 8-9%.

Du bestemmer selv din løbetid, hvilket giver dig mulighed for at afdrage lånet i dit eget tempo, hvor din maks løbetid lyder på 15år. Dette betyder ikke at du ikke kan indfri lånet før tid, det kan du nemlig uden problemer, også uden at du skal betale ekstra gebyrer.

Dette lån er blevet et foretrukken lån blandt mange grundet den fleksibilitet det giver ift løbetid, men også ift lånebeløb. Du kan gøre brug af lånet hvad end om du har brug for et billigt lån til et nye fjernsyn, eller om du søger et lån til en ny bil, renovering af bolig eller noget helt fjerde.

I og med du kan låne op til 400.000,- kr kan du også vælge at samle alle dine lån her, og derved kun have lån et sted, i stedet for spredt ud på flere låneudbydere. Dette gør også du sparer en masse penge på gebyrer, renter o.lign som du har ekstra af når du har spredt dine lån, hvilket betyder det er en fordel for dig at samle dine lån et sted.

Ønsker du at optage et lån ved Bank Norwegian underskriver du dit lån med NemID, hvilket giver dig en sikkerhed og samtidigt går pengene hurtigt ind på din konto.  Det hele foregår online ved at du udfylder en låneansøgning hos Bank Norwegian – Du bliver bedt om at udfylde lidt informationer omkring dig selv, dette tager som regel ikke mere end 5-10 minutter, og herefter sender du din låneansøgning afsted, og indenfor kort tid vil du modtage svar på om du er blevet godkendt til lånet.

Er der krav til hvad jeg må bruge pengene til?

Bank Norwegian stiller som udgangspunkt ingen krav til hvad du må bruge pengene på. Det er altså helt op til dig selv hvordan du afvikler pengene, så hvad enten det er til en ny bil, ny computer så bestemmer du selv hvad pengene går til.

Vi anbefaler dog at du kun låner penge til det som du har et reélt behov for, og ikke låner mere end hvad din egen økonomi kan bære.

Lånekrav fra Bank Norwegian

For at kunne låne penge hos Bank Norwegian er der en række krav du skal opfylde. Dette skyldes at banken har nogle minimumskrav du skal opfylde, så de ved du er i stand til at afvikle på lånet, og dermed kan betale lånet tilbage – Akkurat som du kender det fra den traditionelle bank.

Du skal opfylde følgende krav for at låne penge hos Bank Norwegian:

Kan du nikke godkendene til overstående kan du trygt ansøge om et lån hos Bank Norwegian.

Ansøg her her